It Takes Two: Nästa Josef Fares-projekt

Tack, nu har jag Marvin Gaye & Kim Weston på hjärnan.

Under förra veckans Game Awards avtäckte Hazelight sitt senaste projekt under EA:s Originals-märke: It Takes Two. Likt sin spirituella föregångare A Way Out handlar det om ett strikt samarbetsspel. Cody och May, två människor som blivit förvandlade till dockor, tvingas samspela för att kunna bryta förtrollningen, och samtidigt hantera sitt brustna förhållande till varandra. Gameplay ska vara genreöverskridande, men spelet benämns som ett plattformsäventyr.

Ett exemplar av It Takes Two kommer att räcka för att spela med en vän, med hjälp av det så kallade Friend’s Pass. Ni måste dock spela på samma plattform. It Takes Two kommer att släppas den 26 mars på PlayStation 4, Xbox One och PC med en prislapp på cirka 400 kronor. Det kommer även vara spelbart på Xbox Series X/S och PlayStation 5, i vad som verkar vara ett slags cross-buy. Ett köp på PS4 eller Xbone kommer i varje fall att kunna ge dig en uppgradering till nästa generation med samma köp. För mer information finns den officiella sajten här.

Utannonseringstrailern från The Game Awards finns i sidhuvudet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.