Julstämning med Blizzard!

Som ni säkert märkt i en del av era spel så har vinterhögtiden gjort sig påmind i olika former och utseenden. Blizzard är inte annorlunda. Ta del av festligheterna i en handfull titlar, men tonvis av nya roligheter.

Precis som tidigare år ger Blizzard oss en massa godis att ta del av inför julen. För er som följer oss på youtube kommer det lite klappkalas imorgon kväll, i form av 51 lådor i Overwatch! Om ert intresse inte är tillräckligt stort på den hektiska PvP/hero shooter-fronten finns det andra spel som bjuder på jultomtar och pepparkakor också. Benjamin Brodin Wenderfalck önskar en god jul och hoppas att vi får skoj med alla paket.

Overwatch – Winter Wonderland

December 12 – January 1

Ny Brawl: Yeti Hunt
Denna säsong återvänder inte bara till Meis snöbollskrig, men även med ett nytt moment där Winston tittar in en sväng. I Yeti Hunt möter fem Mei (jägare) en Winston (yeti). Yetin måste besegra jägarna fem gånger för att vinna. Jägarna måste i sin tur besegra yetin en gång för att få en vinst. Detta tar plats på en vinterklädd karta i Nepal, närmare bestämt Village.

Yeti Winston har mer hälsa och armor, vilket gör honom tillräckligt seglivad för att det ska bli en utmaning för fem jägare. Hjärtformade köttstekar finns utspridda över kartan för att dra upp hans ultimate. Mei har sina vanliga abilities, men tiden för hennes Ice Wall och Ice Block varar mycket kortare. De kan frysa Yeti Winston, men bara när han är i Rage mode. Istället för hennes vanliga ultimate har hon istället en yetifälla att fånga Winston med.

Julklappar…
Winter Wonderland innehåller mer än 150 nya föremål, bl.a. ett gäng skins att komplettera samlingen med. Precis som vid Junkenstein’s Revenge kan vi köpa tidigare högtidsskins för priset av de vanliga föremålen:

  • Legendary – 1000 credits
    Epic – 250 credits
    Rare – 75 credits
    Common – 25 credits

De nya föremålen ligger på den vanliga prisnivån, med en tre gånger så hög prislapp.

Heroes of the Storm – Winter Veil

December 12 – Januari 9

Ladda upp för festligheterna i Nexus med en speciell quest chain för Winter Veil! Med särskilda belöningar kommer spelare få allt från en Winter Veil 2017-spray (två matcher), till en mount (25 matcher).

Du kan även köpa lootboxes från Blizzards shop. Med nya skins får du bland annat Greatfather Winter Malfurion, Winter’s Helper Valla och Season’s Reapings Malthael, samt en ny pepparkaksmount.

Den nya Foundation Bundle är även tillgänglig fr.o.m. 12:e December och innehåller åtta hjältar (E.T.C., Leoric, Greymane, Kerrigan, Li-Ming, Uther, Lúcio och Zagara) för 2000 Gems.

World of Warcraft – Feast of the Winter Veil

December 16 – Januari 2

Besök de större städerna i Azeroth och följ med i firandet av Winter Veil, med högtidsdekor från topp till tak! Beskåda de gigantiska snögloberna i Ironforge, Ogrimmar och Dalaran. Du kan även leta efter Abominable Greench i Hillsbrad Foothills. Införskaffa en skinande ny hatt i rött eller grönt i en mängd olika Legion dungeons och raider. Titta in i the Seat of the Triumvirate and Antorus och the Burning Throne för fräsiga huvudbonader.

Hearthstone – Winter Veil

December 17 – December 30

Hoppa in i julstämnen med Hearthstones egna Winter Veil! Vi får vinterteman på spelbräden som Orgrimmar och Stormwind, tillsammans med speciella säsingsemotes för att sprida lite glädje till våra motståndare.

Mellan den 20:e och 24:e December kan du titta förbi tavernan för ett nytt Brawl: Wacky Waxy Winter Veil. Vinn upp till tre snöiga Knights of the Frozen Throne kortpaket-

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.