Kingston FURY tar över efter HyperX

I och med att HP köpt varumärket HyperX lanserar nu Kingston en ny gren i gaming-produkter: Kingston FURY. Varumärket kommer innefatta produkter inom DRAM, flashminnen och SSD-enheter för gaming.

Kingstons ingenjörskonst står bakom de åtskilliga överklockningsrekord och utmärkelser produktserien HyperX kammat hem sedan år 2002, något som bolaget nu tar med sig in i nästa era av högpresterande DRAM- och flashminnen.

– Vi är extremt stolta över att sjösätta det nya varumärket Kingston FURY som representerar de högst presterande minnesmodulerna för datorentusiaster och gamers. Kingstons styrka och globala ledarskap som en tillverkare av kvalitativt DRAM och flashlösningar tillför resurser och entusiasm till varumärket och visar bortom tvivel vår hängivenhet till både prestanda och tillförlitlighet, säger Bernd Dombrowsky, VP Sales & Marketing, Kingston EMEA.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.