Klart: Comic Con Gamex flyttar till Friends Arena

Som Varvat skrivit om tidigare så är det nu klart att Comic Con Gamex flyttar till Friends Arena.

Arrangören skriver i ett pressmeddelande att Comic Con Gamex behöver större lokaler för att kunna fortsätta växa och ta emot ännu fler besökare. Mässan arrangeras traditionsenligt under höstlovsveckan – från den 30 oktober till den 1 november – i år på Friends Arena.

Förra årets sammanslagning av världskända Comic Con och svenska Gamex blev en stor publikframgång, som lockade över 30 000 spel-, film-, cosplay- och seriefantaster till Kistamässan. Mässan har nu vuxit ur lokalerna och kommer under tre intensiva dagar på höstlovet att flytta in på Friends Arena. Intresset för årets mässa är redan skyhögt, och mässans nytillträdde projektledare, Christian Kullman, menar att det finns en jättepotential att utvecklas med den nya arenan.

För att kunna bemöta det ökade intresset kommer Comic Con Gamex i år att flytta till Friends Arena. Vi ser stora möjligheter att fortsätta växa och utvecklas, och här ges möjlighet till ännu fler utställare, besökare, tävlingar, talents och mycket annat.
Christian Kullman, ny projektledare för Comic Con Gamex.

För Friends Arena är det första gången lokalerna används för en mässa av den här storleken.

Många tänker på fotboll och stora konserter när de hör Friends Arena, men det händer mycket andra spännande saker här under året. Därför känns det jättekul för oss att kunna inleda ett samarbete med Comic Con Gamex, och tillsammans presentera Sveriges största popkulturevent för gamers, filmentusiaster, cosplayare och serietidningsälskare under höstlovet.
Thomas Perslund, Managing Director, Friends Arena

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.