Luke Smith ska prata om förbättringar för Destiny 2

Luke Smith, game director på Bungie och Destiny 2, ska i veckan prata om den feedback spelet fått sedan releasen i september.

I ett twittermeddelande lät Luke Smith, game director hos Bungie och Destiny 2, att de nu i veckan ska bemöta fans oro och kritik mot spelet. Vi som spelat Destiny 2 känner till att end game inte är riktigt så belönande som vi önskat och att incitamentet att grinda efter loot är väldigt lågt. Med sig ska han ha sin wingman Mark Noseworthy, project lead på Bungie och Destiny 2.

Från vänster: Mark Noseworthy och Luke Smith. Foto: Allen Berezovsky

Exakt vad herrarna ska prata om och vilka lösningar de presenterar, vi fans vill innerligt höra lösningar, är ännu oklart. Men Luke Smith har förklarat att Bungie bland annat ska avslöja systemförändringarna som kommer med uppdateringen i december i samband med Curse of Osiris.

  • Ekonomisk uppdatering (gällande vendors, erhållandet av gear, tokens och legendary shards)
  • Investeringsuppdatering (nya belöningssystem för vapen och rustning)
  • Spelmekanisk uppdatering
  • Med mera…

Från enbart Lukes tweet är det svårt att avgöra när och i vilken kanal han och Mark ska bemöt spelets kollektiv. Troligtvis gör det en sittning på Bungies twitchstream på onsdag klockan 20:00, men det är lika troligt att en smärre intervju görs och presenteras på Bungies blogg i slutet av veckan.

Den här tweeten var nödvändig för att hålla fans någorlunda nöjda i väntan på uppdateringar. Att spela Destiny 2 och irritera sig på dess tillkortakommanden, utan något ord från Bungie om hur de ska bemöta kritiken, är minst sagt frustrerande. Vi skymtar ljus i tunneln, men transparens och kommunikation är något Bungie måste arbeta på framöver.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.