VelocityOne Flightstick nu tillgänglig i Sverige

Äntligen finns det en flygspak även för de som vill flyga spetsiga flygplan även på Xbox. Fram tills nu har bra joysticks funnits exklusivt för PC-spelare. Det har Turtle Beach nu ändrat på i och med releasen av VelocityOne Flightstick, anpassad för Xbox Series X|S, Xbox One och PC.

Joysticken erbjuder det mesta man kan efterfråga hos en bra flygspak, däribland kontroll för hela åtta axlar, varav X och Y använder känsliga hall-sensors. Du kan med andra ord kontrollera flera styrytor, så som roder, gasreglage och spoilers från en och samma enhet. En trimmhjul låter dig finjustera flygplanets kontrollytor. Den integrerade OLED-displayen ger dig feedback direkt på stickan. Som om inte det vore nog får vi hela 27 knappar, en avtryckare, en integrerad tackpad och Bluetooth-koppling. Hela härligheten blir din för i runda slängar 1500 kronor, ett helt ok pris för en joystick med så många funktioner.

Vi på Varvat hoppas få recensera VelocityOne Flightstick och komma med ett ärligt utlåtande av den nya flygspaken från Turtle Beach.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.