Mer information om God of War: Ascension

Idag släppte Sony ännu mer info om det efterlängtade God of War: Ascension. Spelet utspelar sig innan föregångarna. Vi får följa Kratos återupprättelse från sina gångna synder och går på djupet med hans frigörelse från Ares bojor
Spelet beskrivs som en storslagen, filmliknande berättelse med blodiga strider och fantastiska scener, tillsammans med nya funktioner; till exempel ett omgjort stridssystem och en stridsupplevelse för flera spelare som kommer att omdefiniera begreppet onlineactionspel.

“Ribban är ganska högt satt för den här serien då varje God of War-spel lyckats slå det senaste” säger Todd Papy, spelregissör för God of War: Ascension från SCE WWS Santa Monica Studios.  “Men till skillnad från de tidigare spelen tar vi nu en djupare titt på Kratos plågade förflutna och psyke som fansen inte fått se tidigare. Och med det i kombination med ett omdefinierat spelsätt, ögonbedövande grafik och en fräsch twist på tävlingsspelandet i vårt nya flerspelarläge så kan jag garantera att God of War: Ascension kommer att ge fansen vad de har väntat så otåligt på – och mycket mer.”

För första gången någonsin i ett God of War-spel så kan spelarna tävla i online- och offlinestrider för flera spelare som kombinerar spelets blodiga strider och storlek. Upp till åtta spelare kan delta med en rad nya vapentyper i fyra olika flerspelarlägen som bygger på hjärtat i enspelarkampanjen.

God of War: Ascension kommer också att ha ett omgjort strids- och vapensystem, minispel utan knappuppmaningar och nya pusselutmaningar – i kombination med levande karaktärer, dynamiska ljuseffekter och världsförändrande scenarion som verkligen blåser liv i Katos och hans omgivningar.

God of War: Ascension utspelar sig i den grekiska mytologin och låter spelarna ikläda sig rollen som den före detta spartanska krigaren Kratos som hittar ett sätt att bryta sig fri från den blodsed som binder honom till guden Ares. Sex månader efter att han lurats till att döda sin egen fru och sitt eget barn döms den yngre Kratos till ett liv av galenskap med Furies, fängslad i en grotta av titanstorlek för de levande fördömda.

Visst låter det minst sagt lovande, men vi får hålla oss till tåls till nästa år. Utgivningsdatum är inte satt mer specifikt än till år 2013.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.