Mer läckor om Project Beast!

[youtube id=”w0YvHBxv-3Y” width=”600″ height=”350″]

Bilderna från förra månaden som ryktades vara From Softwares kommande Souls-spel har nu fått en läckt video. Jag kan inte beskriva sinnesrörelsen i mig när jag ser på det här klippet, det är helt otroligt! Jag försöker intala mig att det kan vara ett grymt skämt från någon sadistisk ryktesspridare, men sedan kollar jag på videon igen och ser alla From Softwares detaljer. Dimridån, karaktärernas rörelser, de mörka miljöerna. Allt det ser ut att ha From Softwares gotiska prägel. Musiken är förmodligen direkt hämtat från Demon’s Souls för att spä på videons ryktbarhet.

Hur som helst är videon inofficiell och inget är bekräftat ännu från varken From Software eller Sony. Om jag hade några pengar att satsa skulle jag satsa allt på att det här är nästa Souls-spel.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.