Microsoft presenterar två nya konsoler på E3-mässan?

Nästa vecka går E3-mässan loss för fulla muggar och med det färska nyheter från de stora industrijättarna. Microsoft ligger i startgroparna att presentera två nya konsoler – Anaconda och Lockhart. Den ena är en uppgraderad variant av Xbox One X medan den andra mer är en billigare variant av Xbox One S.

Microsoft har dock inte släppt någon konkret information om prestandan i maskinerna och väntas fyra av krutet i samband med presskonferensen på söndag kväll. För den som är intresserad att följa mer av händelseutvecklingen kan detta göras på Microsofts officiella Xbox-sida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.