Might & Magic Heroes VI blir ospelbart

Korrupta installationsfiler. Spel som låser sig. Saknad musik. Det är problemen i den senaste uppdateringen av Might & Magic Heroes IV, skriver Kotaku. Enligt sajten verkar sammanbrottet hänga ihop med spelets Shades of Darkness-tillägg som kom ut igår.

Ubisoft säger till Kotaku att de jobbar på att lösa problemet.

”Vi är medvetna om problemen som spelare har haft med Might & Magic Heroes IV: Shades of Darkness, och vi ber om ursäkt för allt besvär det har orsakat. Vi har ju lyckats med att återställa innehåll genom en uppdatering av servrarna, och vi övervakar situationen nära. Under tiden uppmanar vi spelare att följa de här stegen.”

Det är, enligt Kotaku, osäkert om problemen härstammar från spelets krav på att man måste vara uppkopplad mot Ubisofts uPlay service eller om det beror på något annat.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.