Stream inför releasen av Sea of Thieves – idag

Rare har tidigare sagt att de haft något särskilt planerat veckan innan launch. Informationen i den här streamen måste vara vad de syftade på.

Den legendariska brittiska spelutvecklaren Rare avslöjade igår att de idag ska hålla i en informativ stream som banar väg för releasen av deras hett efterlängtade piratspel Sea of Thieves. I direktsändningen från Rares huvudkontor i Twycross, England, kommer Sea of Thieves att presenteras i fullo, med en utläggning av vilka aktiviteter spelare kommer kunna sysselsätta sig med vid launch. Dessutom ska spelets ledarfigurer Joe Neate och Mike Chapman ha en direktsänd Q&A-session för att besvara fansens brännande frågor.

Sändningen sker idag, 14 mars klockan 18:00 på Mixer och Twitch. Sändningen läggs därefter upp på Youtube.

Om sändningen bär på några nyheter som väntar på att avtäckas vet vi inte, men det vore det perfekta tillfället att utannonsera en ny funktion. Vi gör dock bäst i att inte hoppas för mycket.

Ni som inte hinner se streamen kan invänta en sammanfattning över all relevant information imorgon. Men om du redan nu undrar vad Sea of Thieves är, kan du läsa vår sammanfattande artikel.

Sea of Thieves släpps den 20 mars exklusivt till Xbox One och PC via Microsoft Store.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.