Nästa Assassin’s Creed utspelar sig i London

I mina senaste recensioner av Assassin’s Creed-spelen så har jag proklamerat att jag vill se 1800-talets London som skådeplats för lönnmördarna. Nu verkar det som att min önskan slår in. Kotaku skriver att nästa spel i serien får kodnamnet Victory och utspelar sig i Englands huvudstad under den Viktorianska eran.

Assassin’s Creed Victory blir det första spelet i serien som utvecklas av Ubisoft Quebec och den här gången landar spelet endast på den nya generationens konsoler. Enligt Kotaku så är det också det enda Assassin’s Creed-spelet som släpps nästa år. Med andra ord så slipper vi avstickare till Vita och andra avarter.

2015 kan vi alltså lämna Napoleon bakom oss och se fram emot möten med en ny, industrialiserad stad och kanske Jack the Ripper. Den som lever får se.

AssassinsCreedLondon2

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.