Nintendo Switch OLED-modell i oktober

OLED är tiden.

Nintendo Switch-familjen får utökning. Idag utannonserades en ny modell med 64 gigabyte internminne och en OLED-skärm på 7 tum (originalet är 6,2 tum). Det kreativa namnet är än så länge Nintendo Switch OLED model, och den kommer att släppas den 8 oktober – alltså samma dag som hett efterlängtade Metroid Dread.

Nintendo Switch OLED tillsammans med sina syskon.
Ty alla goda ting är tre.

Precis som sitt äldsta syskon kommer OLED-modellen att vara en hybridkonsol och levereras med sin egen TV-docka. I dockan kommer finnas möjlighet för trådansluten internetuppkoppling. Med i paketet kommer också två JoyCon i samma utförande som till originalenheten. Det är alltså full kompatibilitet på kontrollsidan (med en viss fotnot angående den större skärmen och LABO-kompatiblitet). Konsolen (och kontrollerna) släpps i två olika färgteman: ett neonblått/-rött (svart konsol och docka) samt ett vitt set med vita JoyCon och vit docka.

I trailern ovan kan ni se duktiga skådisar visa att de där 0,8 tummen kan vara skillnaden mellan suck och stön. Skämt åsido ska tydligen även ljudet ha fått sig en uppgradering, vilket är goda nyheter för spelare som använder Tabletop Mode mycket. Samma användare kommer även att få nytta av ett bättre stöd, som nu går att anpassa bättre.

Den 8 oktober är som sagt släppdatumet, men någon prislapp är inte präntad ännu. Vi lär få reda på mer när datumet närmar sig.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.