Nytt Beyblade på väg till 3DS

Rising Star Games har äntligen annonserat ut ett nytt Beyblade-spel, vid namn Beyblade: Evolution.  Spelet kommer spåna vidare på animeserien Metal Saga, och även om man aldrig har hört talas om Beyblade tidigare så kan jag meddela att det redan har släppts en lång radda titlar i serien sedan 1999.

Beyblade: Evolution är menad att utnyttja alla unika egenskaper i Nintendo 3DS vilket innebär att man kommer kunna använda rörelseavkänning och augmenterad verklighet för mer kontroll. Som spelare kommer man gå in i actionpackade realtidsstrider, antingen i singleplayer eller multiplayer, och låsa upp nytt innehåll för att finjustera sina toppar i Bey Factory.

Mycket mer information om spelet ges inte, men eftersom det just har utannonserats så kan vi nog räkna med bilder och lite annat krimskrams i månaderna som kommer.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.