Marvel möter Disneys Club Penguin

Från och med igår kommer hjältar och superskurkar från Club Penguin, Disneys virtuella värld för barn, kunna mötas under ett evenemang som kallas för Marvel Super Hero Takeover. Pingviner kommer kallas till att försvara Penguintropolis och skipa rättvisa genom att besegra superskurkar som vill ta över med hemska robotar. Man kommer att kunna klä ut sig till 27 olika Marvel-kostymer, bland annat Iron Man, Hulken, Captain America, Sif och Loki.

Samma evenemang förra året bliv väldigt populärt och fans har sett fram emot ett nytt sådant. Det kommer att finnas gott om nytt innehåll att låsa upp såväl som nya spellägen och uppdrag. Är man intresserad av att deltaga är det bara att hoppa in på den officiella hemsidan och registrera sig idag. Vi väderbitna, äldre spelare kanske inte kommer falla pladask för pingviner i skojiga dräkter, men som barnspel ser det här riktigt roligt ut.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.