Nytt DLC-material till WWE 2K14

2K, företaget bakom wrestlingspelet WWE 2K14 presenterade i dagarna sitt Season Pass Program. Ett DLC-program för det kommande spelet som lanserar tre nya innehållsgrupper fyllda med nya trikåklädda karaktärer och extra finesser.

Det första paketet består av legendariska WWE-profiler men även en accelerator som ger spelaren chansen att låsa upp alla föremål i spelet. Det andra och tredje DLC-paketet fokuserar mer på att låta spelaren skräddarsy sina brottare.  Du som spelare kommer att kunna reta dina motståndare lite extra med nya hån men även visa upp dina färdigheter med färska brottargrepp och slagkombinationer.

1 november är datumet att hålla reda på om du fick ett plötsligt sug efter hockeyfrillor och klassiskt övervåld i brottarringen. WWE 2K14 släpps till PS3 och Xbox360.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.