Nytt Octopath Traveler – på mobiltelefoner

Square-Enix:s japanska twitter-konto har yppat att ett Octopath Traveler är på väg till mobiltelefoner. Det kommande spelet har undertiteln Champions of the Continent och utspelar sig flera år före handlingen i föregående titel. Champions of the Continent beskrivs som ett gratis RPG för en spelare. Releasedatumet är senare i år, men en (antagligen) Japan-exklusiv förtittsversion kommer redan den 12 mars. En avtäckningstrailer finns i sidhuvudet.

Detaljer kring spelet är sparsamma. Handlingen ska utspela sig på samma kontinent, Osterra, där spelaren har valet mellan tre huvudpersoner som ska slåss mot ondskan. Striderna ska tillåta upp till åtta karaktärer samtidigt och kontrolleras helt och hållet med touch-skärm. Fältkommandon som Steal och Listen kommer dessutom tillbaka. Octopath Traveler: Champions of the Continent kommer att presenteras i samma grafiska ”HD2D”-stil som utmärker den första delen i serien.

Förutom detta mobilspel så nämner tweeten också att vi får vänta lite till på nästa stationära del i serien, som kommer att vara något nytt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.