Outirders – next gen looter shooter från Square Enix

I höst får Destiny 2 sällskap av Outriders, en looter shooter för upp till tre spelare som blandar intensiva eldstrider, övernaturliga krafter och en story som ska engagera spelare länge.
Explosiv action och nedgångna science fiction-miljöer väntar i Outriders.

Outriders utannonserades som allra hastigast i somras. Då visste vi inte alls mycket om Square Enix och People Can Flys kommande actionspel. Nu vet vi däremot att det är ett uppkopplat actionrollspel för upp till tre spelare. Spelare kommer skapa sin alldeles egna outrider, stärka den med övernaturliga egenskaper och utrusta den med vapen och rustningar i deras resa för att undersöka en mystisk signal. Under resans gång kommer de strida i varierade miljöer mot olika fiender, både mänskliga och monstruösa.

Ikväll klockan 21:00 klan intresserade gamers ansluta sig till den officiella gameplay-visningen. Se den på Square Enix Twitchkanal.

Hälsosam skepsism

Varvat har varit med om tillräckligt många uppkopplade looter shooters genom åren att vi lärt oss hålla ett vaksamt avstånd från nya looters. Om det inte är buggar överallt så är systemen eller ekonomierna underutvecklade. Square Enix kommande titel kommer troligtvis inte avvika från den problematiken. Men att både Destiny 2 och Tom Clancy’s The Division 2 får en utmanare är bara hälsosamt för genrens framtida utveckling.

Utgår jag däremot från mig själv vet jag med säkerhet att Outriders inte kommer att få mig att ge upp Destiny. Varken Division eller Warframe har fått mig att helt överge Bungies trygga universum. Jag har helt enkelt investerat för mycket tid för att inte vilja fortsätta i det. Att övertala gamers som jag till att stanna längre än smekmånaden blir Outriders största utmaning. Dessutom är spel i denna genre så intensiva i sin progression att gamers knappast har tid att investera 100% i alla.

Outriders släpps julhelgen 2020 till Playstation 4 och 5, Xbox One och Xbox Series X, samt PC.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.