Populärast Pokémon korad i ny undersökning

Företaget Ebuyer har samlat data från Linkfluence och undersökt vilken Pokémon som folk pratar om mest på internet just nu. De har inte bara undersökt vilken Pokémon som är populärast, utan också vad just folk säger om dem.

Till ingens förvåning, så är den populäraste Pokémonen vår allas älskade Pikachu! Ebuyer räknar till 2,3 miljoner omnämningar de senaste 12 månaderna. På andra plats kommer den gosiga Eevee med 636-tusen omnämningar. På tredje plats på listan av populärast Pokémon landar den ikoniska eldsprutande Charizard.

Ebuyer har också kollat vilka Pokémons vi älskar mest! Även om Pikachu kan tyckas vara den populäraste av alla Pokémon, så är det faktiskt Charmander som folk verkar tycka om som mest. Undrar vad det kan bero på… På andra plats, landar Eevee:s Dark Evolution, Umbreon. Det verkar som om denna version av Eevee är den mest älskade av dem alla. På tredje plats kommer Arcanine, en evolution av Growlithe.

Slutligen så tittade Ebuyer på vilka Pokémons som vi hatar mest. På första plats kommer den flygande Dragonite. Kanske på grund av hur OP Dragon/Flying type Pokémon är i en del av spelen. På andra plats kommer den fruktansvärt starka Mewtwo. En Pokémon skapad av vetenskapen med en blandning mellan mänskliga och kattliknande anlag. Denna psychic-type Pokémon verkar väldigt opopulär. På tredje plats kommer den sovande Snorlax, antagligen för att han bara ligger i vägen hela tiden.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.