Playstation 5 visar upp kommande spel på torsdag

Klockan 22:00 torsdag den 11 juni kommer Playstation att avtäcka några av de spel som är på väg till nästa generations spelkonsol: Playstation 5. Det blir dels en uppvisning i vad vi kan förvänta oss, men främst är tanken att vi ska bli så hajpade att vi kastar våra pengar på Sony. Att låsa kreditkortet redan nu kan vara en god idé.

Du kommer kunna se sändningen på Playstations hemsida och förmodligen på sociala medier också.

Speljätten uttryckte vid förra utannonseringen att fokuset kommer ligga på spelen som landar på konsolen och inte specifikt konsolen själv. I mars presenterade Playstation hårdvaran och designfilosofin kring tekniken (utan att för den delen visa upp designen), på torsdag handlar det om spelen.

Och det är okej. I slutändan är det spelen det handlar om, inte vilken färg eller form lådan har.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.