Rayman anländer till Xbox 360 och PlayStation 3

Idag meddelade Ubisoft att deras kommande titel Rayman Legends, som redan har utannonserats till Wii U också kommer att släppas till Xbox 360 och PlayStation 3. De tre versionerna staplas på hyllorna i början av september 2013.

Xbox 360 och PlayStation 3 versionerna av Rayman Legends utvecklas av Ubisoft Montpellier, samma team bakom Wii U versionen. Rayman Legends har prisats för sin fantastiska grafik och innovativa gameplay och märkts som ett av de mest efterlängtade plattformsspelen under 2013.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.