Rayquaza och Noivern pucklar på varandra i Pokémon TCG

Stor drake eller stor fladdermus - vem väljer du?

The Pokémon Company har visat upp två nya lekar till Pokémon The Trading Card Game som kommer att finnas att köpa hos återförsäljare i oktober 2021.

Lekarna är inga mindre än Rayquaza V Battle Deck och Noivern V Battle Deck och lekarna kommer att säljas både separat, men också tillsammans i en stor versus-låda där man förutom kortlekarna också får andra tillbehör som gör det lätt för en att spela med vemsomhelst. Ge farmor en chans i arenan, vet ja!

Varje lek består av 60 kort och man erhåller också tre referenskort, regelbok, spelmatta, skaderäknare, metallmynt och en snabbguide till Pokémon TCG. Tro mig, skaderäknare och metallmynt kan man inte ha för många av när det kommer till Pokémon TCG!

För de som inte kan Pokémon så är både Rayquaza och Noivern* drak-Pokémon och i de här två lekarna dyker de upp i V-varianter, d.v.s. en variant som är bra starkare än de vanliga varianterna av korten. V-varianter dominerar ofta motståndet, men när de själva besegras erhåller motståndaren två priskort istället för ett ( den som är först till plocka sex priskort vinner i en runda Pokémon TCG).

*Ja, jag VET att Noivern inte är en fladdermus utan ska föreställa en wyvern, men det blir roligare om man skriver så! Ååååh, sluta rätta mig med era Pokédexar!

Wyvern eller fladdermus? Bestäm själv!
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.