Pokémon Sword & Shield Evolving Skies närmar sig release

Dags att få kokt stryk av Eevee och hennes polare.

En ny expansion för Pokémon Trading Card Game är på ingång! Expansionens namn är Sword & Shield – Evolving Skies och i fokus finner vi varenda en av de oerhört populära Eevee-utvecklingarna (kända som eeveelutions bland fandoms på internet) samt flera drak-Pokémon.

Vissa av de nya Pokémon i expansionen kommer även finnas i V och VMAX-varianter. För de som inte vet så är V och VMAX-Pokémon starkare varianter av Pokémon som redan finns. Deras ökade styrka kommer med en nackdel dock – när de besegras får motståndaren dra två priskort istället för ett.

Bland VMAX-tuffingarna hittar vi starkare eeveelutions som är inriktade på särskilda stridstilar. De har ju såklart häftiga namn som Single Strike Flareon VMAX, Rapid Strike Vaporeon VMAX, Single Strike Umbreon VMAX och Rapid Strike Sylveon VMAX.

Förutom dessa tuffare eeveelutions kommer också drak-Pokémon som Rayquaza VMAX och Duraludon VMAX. Drak-Pokémon är bra på att attackera, men använder flera olika energityper vilket innebär det är svårare att bygga lekar kring dem.

Sword & Shield – Evolving Skies kommer säljas som booster packs, specialsamlingar samt två olika Elite Trainer Boxes. I den ena lådan ingår Umbreon, Flareon, Jolteon och Leafeon och i den andra Sylveon, Vaporeon, Glaceon och Espeon.

Expansionen har sin globala release den 23:e augusti, men de som vill prova på expansionen tidigare ska kunna köpa Sword & Shield – Evolving Skies Build & Battle Box hos återförsäljare av Pokemon TCG den 14:e augusti. En sådan låda ger spelarna fya booster packs, en Evolution-pack med 23 nyckelkort från tidigare uppsättningar, ett promokort och tips på hur man kan bygga en ny kortlek.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.