Red Steel Rain DLC till World of Tanks: Xbox 360 Edition

Imorgon kommer alla med Xbox Live guldmedlemskap att få fri tillgång till tilläggspaketet Red Steel Rain för World of Tanks: Xbox 360 Edition. Alla som vill testa på kommer kunna pröva på tillägget i sju dagar, sedan kommer det att kosta en slant.

Vad är det då med Red Steel Rain som är så bra? Det hett efterlängtade Platoon Battles blir upplåst, som gör det möjligt för upp till åtta vänner att rycka ut i krig samtidigt. Tidigare har endast fyra spelare kunnat söka tillsammans till en pluton (15 spelare), men nu kommer fler av dina vänner kunna spela tillsammans med dig! Dessutom släpps 15 nya stridsvagnar, inklusive den tyska Panther och Sovjetiska KV-2. Och så blir två äldre kartor omgjorda med snö och regn.

Om du ännu inte hunnit testa det omtyckta World of Tanks: Xbox 360 Edition kommer spelet att släppas i ett särskilt paket från och med den 29 augusti. Paketet innehåller bland annat tre dagars fri prenumeration, spelvaluta och en kupong för 30-dagar Xbox Live guldmedlemskap. Ett ganska bra kap om du skulle vara intresserad.

Är du redan en inbiten spelare bör du veta att utvecklarna Wargaming håller i ett event mellan den 15 och 17 augusti där du kommer kunna erhålla 5x XP, rabatter på köp samt att du belönas med en unik amerikansk T1E6-X stridsvagn om du loggar in under eventet!

World of Tanks: Xbox 360 Edition är ett free-to-play krigsspel som hämtas hem via Xbox Live. Det finns även en version till PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.