Nu kan du ladda hem demot till FIFA 15

EA meddelar i ett pressmeddelande att demoversionen av FIFA 15 nu finns tillgänglig till PC via Origin till Xbox One och Xbox 36 via Xbox Live (Guldmedlemmar) samt PlayStation 3 och PlayStation 4. Demot av FIFA 15 till Xbox 360 blir tillgängligt för Xbox Live Silvermedlemmar den 16 september.

I demoversionen kommer fansen att kunna spela på Anfield som Liverpool, FC Barcelona, Chelsea, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, S.S.C. Napoli, Manchester City och Boca Juniors, eller som en av fem unika trupper i FIFA Ultimate Team.

EA Sports vill uppmana alla fans att dela med sig av sina första intryck genom att använda #FIFA15Demo på Facebook och Twitter. FIFA 15-teamet kommer att använda demoversionen till att fortsätta lyssna på fansen, finslipa på spelets gameplay och ytterligare förbättra målvakterna på PS4, Xbox One och PC.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.