Turtle Beach har köpt Roccat

Amerikanska hårdvarutillverkaren Turtle Beach skriver idag i ett pressmeddelande att bolaget köpt upp sin tyska konkurrent Roccat för 14,8 miljoner dollar. Köpet kan ses som en del i Turtle beach strategi för att öka antalet marknadsandelar i Europa och Asien, marknader där Roccat redan har en stark position.

Detta är ett strategiskt köp för Turtle Beach. Vår produktkatalog utökas med spelprodukter som möss och tangentbord. Samtidigt får vi ett skickligt team med produktutvecklare och en väl upparbetad distributionskedja.

Juergen Stark , VD Turtle Beach

Turtle Beach är ett av världens största företag på marknaden för spelrelaterad hårdvara, med en marknadsandel på över 40% när det gäller headsets för konsol. Nu ökar alltså den andelen rejält.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.