Rockkonsert på Gamex

På Nordens största spelmässa, Gamex, kommer Stockholmsbandet Junkstars att vara på plats både för att utmana besökarna i Rocksmith och för att ge en minikonsert.

Junkstars, som är aktuella genom tv-serien Junkstars Lifestyle, sluter upp med full kraft på Gamex och bjuder på liverock bland alla spel. Efter spelningen kommer Max Diesel, Bronxen, Staven och Matte att utmana musiklystna besökare i Rocksmith, spelet som spelas med riktiga gitarrer.

Junkstars är utöver tv-serien även aktuella med sitt första album, With A Twist of Lemon. Den är producerad av  Thomas Skogsberg (Backyard Babies, Hellacopters) i Sunlight-studion.

Aktiviteter den 2 november på Gamex
Klockan 12.00, Junkstars spelar på Stars on Stage
Klockan 15.00-16.00, Rocksmith-utmaning med Junkstars i Ubisofts monter

[youtube id=”BX0aZyKWvj0″ width=”600″ height=”350″]

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.