Pokémon Ultra Sun och Ultra Moon buffar småmonstren med användbara moves

Pokémon Ultra Sun och Ultra Moon ruskar om metan genom att ge många pokémon användbara moves. Samt ny Ultra Burst funktion från Necrozma.

Snart är Pokémon Ultra Sun och Ultra Moon hos oss, äventyret som till synes utspelar sig i en alternativ verklighet från vanliga Sun och Moon. Det har tillkännagivits att Ultra Sun och Ultra Moon är de sista installationerna av spelserien på Nintendo 3DS och således har utvecklarna fyllt spelen till bristningsgränsen. Inte nog med att alla tidigare legendariska pokémon går att få tag på, utan alla gamla skurkar gör comeback med självaste Giovanni i spetsen.

I senaste trailern ser vi hur välkända pokémon begåvats med moves de tidigare in haft tillgång till. Incineroar har till exempel fått Drain Punch som läker 50% av skadan och Togedemaru får Iron Head. Med största sannolikhet har många pokémon fått nya moves i sina utbud vilket kommer leda till en ny och spännande meta i spelartävlingar. Som om det inte vore nog så verkar det som att Lunala och Solgaleo får nya egenskaper när de är sammanslagna med Necrozma. Ultra Burst som det heter ser inte bara ut att vara en attack, utan ett slags tillstånd i samma stil som Megautveckling.

Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon släpps den 17 november exklusivt till Nintendo 3DS-konsolerna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.