Kolla in Ultra Necrozmas moves i nytt Pokémon Ultra Sun och Ultra Moon klipp

Pokémon Ultra Sun och Ultra Moon har funnits ute ett tag nu och kanske önskar sig kidsen (eller du, jag klandrar dig inte) det i julklapp av skäggfarbror Noel. Den här nya trailern av Ultra Necrozma kanske får ert blod att pumpa och önsketjatet att öka.
Pokémon Ultra Sun och Ultra Moon har funnits ute ett tag nu och kanske önskar sig kidsen (eller du, jag klandrar dig inte) det i julklapp av skäggfarbror Noel. Den här nya trailern av Ultra Necrozma kanske får ert blod att pumpa och önsketjatet att öka.

Necrozma är lite av en interdimensionell farsot som du måste handskas med i Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon, men ingen farsot är lika häftig som den du själv kan styra över. Bevittna Ultra Necrozmas sanna och ultramäktiga form i detta klipp. Dess Z-move lämnar inte mycket att önska när det kommer till specialeffekter – eller motståndarens kvarlevor!

Läs gärna vår recension av Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon.

Klippet visar även söta Poipoles utvecklade form. Denna Ultra Beast är i dagsläget, och förmodligen ett bra tag framöver, den enda Ultra Beasten med en utveckling. Den går från en poison-typ till en poison/dragon-hybrid med en läskig injektionsspruta till stjärttagg. Naganadel, som den heter, är en mycket mäktig pokémon som i och med sin poison-klassificering motverkar dess svaghet mot fairy-typer (dragon-typer är chanslösa mot fairys).

Äger du Pokémon Ultra Sun eller Pokémon Ultra Moon och vad tycker du i så fall om dessa monster? Eller har du, precis som jag, skrivit upp spelen på önskelistan i hopp om att tomten fixar dem åt dig? Skriv gärna i kommentarerna!

Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon finns ute nu till Nintendo 3DS-enheterna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.