I sommar åker vi till Summerset Isle i The Elder Scrolls Online

Nästa expansion till The Elder Scrolls Online släpps i sommar.
Razum-dar, min vän, jag har saknat dig.

I gårdagens sändning från Bethesda avslöjade man nästa expansion för onlinerollspelet The Elder Scrolls Online. Skådeplatsen för det här äventyret blir Summerset Isle, högsätet för högalverna Altmer. Summerset har inte setts till i ett Elder Scrolls-spel sedan Arena från 1994 och har återskapats i detalj av utvecklaren Zenimax Online. Det är ett uråldrigt örike som undkommit utomstående influenser i hundratals år.

Ni kan se sändningen på Twitch.

Summerset

Ett mörker har sipprat ut över Drottning Ayrenns hemland och hon kallar på Tamriels alla hjältar för att beskydda Summerset och resten av världen. Razum-dar, drottningens spionmästare handleder dig i ditt äventyr som involverar mystik, bedrägerier, ärorika strider och möten med pompösa alver.

Som en del i utvecklingen av The Elder Scrolls Online får din karaktär också möjligheten att lära sig en ny skill line baserat på de mystiska magikerna i The Psijic Order. Färdigheterna består av fem aktiva och fem passiva, toppat med en ultimate, vilket alla grundas i Psijic-temat och manipulationen av tid och rum.

Sammantaget består Summerset av ett större område än föregående expansion Morrowind, mer än 30 timmar innehåll, en ny 12-persons trial (Cloudrest) och jewel crafting.

The Elder Scrolls Online: Summerset släpps 5 juni till Playstation 4, Xbox One, med early access för PC och Mac 21 maj.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.