SEGA lanserar svinläckert armbandsur med Anicorn

But does it go fast?

SEGA är den senaste i raden spelmakare att beblanda sig med tidsindikatorer. Tillsammans med Anicorn, som tidigare samarbetat med bland annat NASA, släpper de nu en SEGA-kollektion. Kollektionen består av tre modeller efter, vad annars, Mega Drive/Genesis-konsolens estetik. Var och en av modellerna är gjorda med de tre stora regionsdesignerna som förlaga: en för Japan, en för USA och en för Europa.

Priset för dessa armbandsur är 800 dollar (cirka 8 400 SEK i dagens kurs) och beställning göra via Anicorns egen hemsida. Leverans sker någon gång mars nästa år. Se till att vara säker på din sak bara; köpet har ingen ångerrätt.

För dina 8 400 plus eventuella importavgifter får du en klocka med automatiskt Seiko-urverk och drivtid på upp till 41 timmar, vattentät ned till 50 meters djup och kompletterad med en svart ”premium läderrem”. Det och en massa andra specifikationer jag inte kan tillräckligt om klockor för att risa eller rosa. Men själva poängen är väl ändå att klockan är rejält snygg, inte sant?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.