Nintendo och Tag Heuer samarbetar – imponerande armbandsur

Har du 40 000 över kan du också bli riktigt cool.

Det märks att gamers har börjat få lite mer pengar i fickan när man läser om saker som att Tag Heuer och Nintendo inlett ett samarbete för att lansera exklusiva armbandsur. Dessa är två till antalet och kallas Formula 1 X Mario Kart. Den ena har fått namnet Chronograph och kostar 3 550 brittiska pund, i runda slängar 45 200 kronor. Den andra, Tourbillion Chronograph, är inte fullt lika blygsam och ligger på 21 250 pund, eller 270 000 kronor.

Båda modeller är begränsade och kräver förregistrering via hemsidan för att kunna lägga handlederna på. Gör du det kan du boka Chronograph när dess bokning öppnar den 20 oktober. För Tourbillion Xchronograph är väntan något längre och inte fastställd ännu.

Priserna är helt i paritet med vad Tag Heuer-ur begär för sitt vanliga sortiment. Samarbetet är icke desto mindre udda, men började faktiskt redan 2021 med en aktivitetsklocka kallad Super Mario animated watchface (även denna en Limited Edition). Kanske har Nintendo sett Square-Enix:s framgångar(?) med urverk till salu (de har en handfull av dem i sortimentet, pun intended) och bestämt att 1UP:a konkurrensen.

2021 års marknadsföring. Bild: Tag Heuer.

Jag vet inte varifrån någon har fått att gamers skulle gå runt med femtio tusen till en kvarts mille på handleden, men jag välkomnar det. Det är något av en fräsch fläkt nymodighet i en hobby vars ”fashion statements” mestadels kretsar kring kepsar och tjocktröjor. Och på tal om tjocktröjor, är det inte dags för årets jultröjor snart?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.