Sista bilderna från Comic Com Stockholm 2016

Buuu!

Comic Con har slagit igen portarna för den här gången, men minnena från den i mina ögon mycket lyckade mässan består. Det råder ingen tvekan om att VR i alla dess former var det som tog mest plats på årets mässgolv. Vi kan också konstatera att skiftet från Gamex till en renodlad Comic Con-mässa lockade om möjligt ännu fler cosplayare än tidigare.

För er som inte hade möjlighet att närvara i Kista så bjuder vi här på de bästa bilderna från mässan. Eller så var ni kanske på plats och vill minnas de sista dagarna av höstlovet igen. Oavsett så hoppas vi att vi ses nästa år igen. Vi längtar redan.

Klicka på bilderna för större versioner.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.