Sjuka saker händer under ESL-eventet i Polen

Modern Times Group MTG AB:s (MTG) portföljbolag ESL har fått restriktioner att ha publik på plats vid bolagets esport-event i Katowice i Polen. Polska myndigheter offentliggjorde beslutet torsdagen den 27 februari.

ESL anordnar det årliga esport-eventet IEM Katowice mellan den 28 februari och den 1 mars. Den 27 februari beslutade den polska Folkhälsomyndigheten att återkalla det tidigare utfärdade tillståndet att ha publik på plats. Detta som en försiktighetsåtgärd på grund av covid-19, även känt som coronaviruset. Turneringen i Katowice kommer att genomföras och sändas som planerat över både digitala och linjära kanaler med global täckning, men utan publik i Spodek-Arenan och i anläggningen IEM Expo.

MTG och ESL har full respekt för beslutet från den polska Folkhälsomyndigheten, då myndigheter i många länder just nu vidtar försiktighetsåtgärder i syfte att säkra folkhälsan. Samtidigt beklagar MTG och ESL konsekvenserna för fans, lag och media som planerat att komma till eventet. Biljetter kommer återbetalas på begäran.

Beslutet från den polska Folkhälsomyndigheten påverkar bara publiknärvaron i esport-eventet i Katowice. Esport-event i andra länder kommer, givet den information som finns i dag, att anordnas som planerat.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.