Slutet är nära – förhandstitt av epilogen av Dark Heart of Skyrim på lördag

Lördag kväll presenterar Zenimax vad som väntar fans under årets sista månader.
Destiny 2_20200726082949

Plocka fram dina sweet rolls och osthjul för på lördag väntar en digital presentation av avslutet på The Dark Heart of Skyrim. Få information om säsongens avslutande DLC, har titeln Markath och knyter ihop säcken på vampyrberättelsen, kommande event och en kampanj som kommer löpa året ut.

När presentationen är avklarad fortsätter sändningen med en ESO Live där medlemmar av utvecklingsstudion för att prata närmare om de händelser som väntar. Dessutom kommer de gå in i detalj på några av Markaths funktioner.

  • VadESO Dark Heart of Skyrim Year-End Preview Digital Event
  • Vartwitch.tv/Bethesda
  • När: lördag, 19 september 19 21.00

Sändningen kommer även ha Twitch Drops och de som har länkat sina konton får tillgång till en gratis Purple Torchbug pet. Belöningen levereras mondagen den 21 september.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.