Snart får du skriva in dig på Hogwarts – ny trailer skickar inbjudan

Varje scen en ledtråd till äventyren som väntar i Hogwarts Legacy?
Ugglor lever farligt i Hogwarts Legacy.

Nu är det inte långt kvar innan vi får vårt antangningsbrev från Hogwarts. Den 10 februari öppnar skolan sina portar för generationer av häxor och trollkarlar att leva ut sina fantasier. Hogwards Legacy är ett av årets mest efterlängtade spel och många förhoppningar rider på spelet. Även om vi inte kan bärga oss för att slunga besvärjelser och klappa nifflare behöver vi påminna oss själva att spelet kan innehålla stora och små brister. Hogwarts Legacy ser ut att vara ett gediget spel, och om det är något vi har lärt oss de senaste åren så är det att stora, ambitiösa spel många gånger flyger för nära solen.

Med knappt en månad kvar till releasedagen kan fans se fram emot eskalerande marknadsföring, tävlingar varje onsdag med Wizarding Wednesdays och förhoppningsvis en ny communitysändning. Är du sugen på att veta mer kan du kika in på något av spelets olika sociala medier, Instagram har till exempel många klipp och bilder!

Hogwarts Legacy släpps den 10 februari till Playstation 5, Xbox Series X|S samt PC. Observera att minimumkraven på PC är rätt så kraftiga, så kolla ifall din dator mäktar med spelet innan du förhandsbokar! Versionerna till Playstation 4 och Xbox One släpps sedan den 4 april. Nintendo Switch får slutligen sin utgåva i sommar den 25 juli.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.