Spelnyheter men jag är fast i World of Warcraft Classic

En sammanfattning av spelnyheterna jag missade medan jag spelade WoW Classic. Kanske missade du också det senaste? Jag kan väl inte vara den enda?

Natten den 27 augusti släppte Blizzard World of Warcraft Classic. Spelupplevelsen som är femton år gammal med några kvalitativa och tekniska uppdateringar drog in mig i en svunnen värld. Sen var jag fast. Under tiden har antalet olästa brev i min mail ökat. Det är ingen överdrift att alla spelnyheter gått mig över huvudet. Några har jag till och med aktivt duckat från.

Nu kan jag inte längre låta fler spelnyheter passera utan att jag gör något. Därför har jag beslutat att logga ut ur spelet i några timmar för att riva av några aktuella nyheter (tack så mycket samvete, du kan gå och dö nu). Håll i er, jag måste hinna klart innan kvällens grind börjar!

Anläggning, skjut!

HyperX, systerbolaget till Kingston, släpper nu ett fetare headset till alla gamers med pengar över: Cloud Alpha S. Detta headset har samma funktioner som föregångaren Cloud Alpha, fast med frän surround teknologi – perfekt för raiderna i WoW.

Läs gärna vår recension av Cloud Alpha.

Svenska Mässan i Göteborg håller snart i årets Bokmässa. Själv är jag bara intresserad av skill-böcker men på årets mässa gör man det enda logiska när det kommer till böcker: sopar bort dem och gör plats för spel. Årets Bootcamp på mässan ska nämligen handla om digitala spel och e-sport. Kolla in deras Facebook-sida för mer information.

The Surge 2 släpps i morgon och firar det med en cool trailer. Se den här eller börja spela World of Warcraft Classic. Upp till dig.

The Surge 2 launch trailer.

Bandai Namco has logged in.

Bandai Namco får gärna joina min guild. Tidigare i veckan släppte de den förbättrade utgåvan av Ni No Kuni: Wrath of the White Witch på Playstation 4, PC och Nintendo Switch. Det är inte många spel som kan slita mig från datorn och Azeroth, men Olivers fantastiskt mysiga äventyr är ett av dem.

Läs gärna vår recension av Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered.

Vidare har de uppdaterat demot till blodigt coola Code Vein och numera kan spelare testa att slå sina huvuden ihop och utforska det nya området Depths: Town of Sacrefice. Ett annat av deras spel som får nytt innehåll är One Piece World Seeker i form av sitt andra DLC paket Where Justice Lies. När vi testade det i slutet av mars var det inte särskilt hett, men det kanske är ändring på det nu med uppdateringen.

Läs gärna vår recension av One Piece World Seeker.

Dragon Ball-fans, se hit! Kanalisera din inre Bad Man och spela som Prins Vegeta, i rosa skjorta och med en attityd som smälter ansikten. Se sex minuter av gameplay med Vegeta, taget från Tokyo Game Show.

Dragon Ball Z: Kakarot, Bandai Namco Entertainment.

Bungie skakar om Destiny 2

Innan World of Warcraft Classic kom och satte käppen i hjulet för min täckning av spelnyheter var det Destiny 2 som höll mig tillfånga. Till hösten (första oktober för att vara exakt) släpper Bungie nästa stora expansion för rymdskjutaren, Shadowkeep, och med det en lång lista med förändringar. Inte ens jag har full koll på vad de håller på med.

Förutom det sedvanliga ska vi få ett nytt armorsystem som låter dig skräddarsy din build som aldrig förr. Dessutom introducerar de en artifact som ytterligare fördjupar din hjälte och hens egenskaper. Till råga på det säljer de säsongerna separat, men ett season pass existerar fortfarande. De som investerar i season pass får tillgång till krimskrams gratisspelare annars behöver slita sina arslen för att förtjäna. Just det, Destiny 2 blir gratis att spela den första oktober i form av New Light.

Läs mer på Bungies hemsida eller se på denna videodokumentär, also known as marknadsföring.

Bakom horisonten

Innan jag loggar in igen vill jag bara hälsa att recensioner på GreedFall, The Legend of Zelda: Link’s Awakening och Deamon X Machina är under produktion. Med tanke på att jag ska recensera GreedFall kanske jag inte borde logga in. Dilemma. Utöver det kan ni se fram emot Borderlandsgalenskaper, spelnyheter som inte försummas och kanske en artikel om spelet som jag är fast i.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.