Spräng mardrömmarna – Destiny 2: Shadowkeep snart här

Coola vapen, coola moves, läskiga monster. Höstens rymdaction är snart här.
Du vet personen som tafsar i natten? Bli den personen. Vänta va?

Nästa vecka, den första oktober, släpper Bungie den hett efterlängtade expansionen till Destiny 2: Shadowkeep. Det här blir Bungies första release som självständig studio och utvecklaren har många långsiktiga planer för Destiny 2 och varumärket som helhet. Shadowkeep är första steget.

Läs mer om Destiny 2: ShadowkeepBungie.net.

Bump in the what?

Mitt i all svulstig action häver Eris Morn, en central karaktär i Destiny 2:s universum och frontfigur för expansionen Shadowkeep, att vi ska bli en jägare i natten. Eller sexuell förövare, beroende på hur man ser det. I slang är uttrycket ”bump in the night” ett fult ligg som inte tåls att ses i ljuset. Bumping uglies in the night, som det hette förut. På senare tid har det även fått en mer förförisk och lömsk klang, där den som bumpar i natten stöter på någon snygg med avsikt att ha sex med hen.

Jag antar att Eris Morn menar att vi ska bumpa fula rymdmonster med våra knytnävar, men den sexuella anspelningen ringar kvar i mina öron. Jag finner användningen av uttrycket mycket komiskt i sammanhanget. Men jag dömer ingen. Vill man ha lite myspys med mordiska rymdzombies, ska man väl få ha det. Så länge det råder samtycke!

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 1

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.