Öppna en pizzeria i vinter med Osmo Pizza Co Starter Kit

En ny interaktiv leksak blandar lek och lärande i driften av en pizzeria. Osmo Pizza Co Starter Kit funns ute nu!
Pizza fungi, per favore!

Osmo, ett prisbelönt företag som gör interaktiva leksaker, presenterar nu Pizza Co.-startpaketet! Driva en egen pizzeria där du bakar pizza, tar betalt och investerar i uppgraderingar. Du skulle kunna säga att det aldrig har smakat så gott med matte förr. Baka pizza och räkna ut växeln med fyllningar och pengabrickor. Investera vinsten i att uppgradera din pizzeria och baka dig till toppen!

Du kan köpa Osmo Pizza Co starter kit från utvalda butiker som till exempel Komplett.se.

Som förälder kan jag säga att det bästa sättet för kids att lära sig är genom lek eller berättelser. Osmo blandar både intuitiv teknik som tabletter och lek i ett sammanhang där barnen kan rollspela – vanligt mellan åldrarna 6-10. Sedan, hur kul vore det inte att svara med det här spelet när ungarna frågar om det blir pizza till middag?

Osmos appar, inklusive Pizza Co är kompatibla med iOS på iPad från iPad 2 och uppåt. Men för den fullständiga kompabilitetslistan, se Osmos hemsida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.