Sword Art Online: Alicization Lycoris loggar in idag

Sword Art Online: Alicization Lycoris är ett actionbetonat japanskt rollspel baserat på den tredje säsongen av animen och mangan med samma namn. Följ med Kirito på ännu ett äventyr i ett virtuellt onlinerollspel på Playstation 4, Xbox One och PC digitalt.
Baserat på den tredje säsongen av SAO.

Bandai Namco meddelar nu glatt att deras senaste japanska rollspel Sword Art Online: Alicization Lycoris nu är tillgängligt på Playstation 4, Xbox One och PC.

Sword Art Online: Alicization Lycoris återberättar händelserna från seriens tredje säsong och ska innehålla hela Alicization-sagan. Spelet introducerar dock en ny karaktär, Medina, och hennes egna berättelse. Det är ett actionbetonat rollspel som tar plats i det mänskliga riket i ett virtuellt spel kallat Underworld. Ta upp svärdet som Kirito och bli BFF med Eugeo i en episk resa för att lösa mysteriet med deras barndomsvän Alice.

Strid i ett tekniskt stridssystem och konfigurera dina följeslagare med ett djupt AI-system som låter dig styra de parametrar som påverkar gruppmedlemmarnas agerande. Undvik huvuduppdraget genom att genomföra sidouppdrag, samla resurser och utforska Underworlds många vinklar och vrår. Eller varför inte själv gå online med tre andra spelare för lite jolly co-operation?

Varvat är i full gång med att recensera Alicization Lycoris men fram tills att omdömet blir publicerat kan ni läsa vår förhandstitt från i vintras när vi raidade Bandai Namco.

Om du istället vill absorbera så mycket information som möjligt om detta rollspel kan du läsa mer på spelets hemsida eller den rota i den växande fandom-sidan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.