Sword Art Online Last Recollection visar upp spelsystem i ny trailer

Sword Art Online Last Recollection släpps den 6 oktober till Playstation, Xbox och PC.
Utforska, slåss och anpassa Kirito till dina önskemål.

Sword Art Online Last Recollection, nästa stora del i Bandai Namcos rollspelsserie (baserat på Reki Kawaharas light novels med samma namn) och det avslutande kapitlet i den pågående spelserien. Last Recollection är en direkt uppföljare till Sword Art Online: Alicization Lycoris och är löst baserat på Alicization-arken av animen.

I denna trailer får vi en summering av de övergripande spelsystemen som kommer med Sword Art Online Last Recollection. Vi får dels se utforskande av miljöer i den så kallade Dark Territory, ett farligt område där de starkaste överlever. I strid kan vi räkna med att kedja attacker för att både applicera skador och utnyttja svagheter hos monster, samt för att kunna aktivera mäktiga samspelsattacker. Vi kommer även denna gång kunna anpassa Kiritos utseende och utrusta hen med tio olika vapentyper och andra föremål.

Detaljer så som uppgradering av föremål, karaktärsutveckling och uppdragsstrukturer, samt utmanande aktiviteter är än så länge okända. Men med tanke på att Sword Art Online Last Recollection har många av Alicization Lycoris funktioner förväntar jag mig snarlika system att även återkommer. Det som återstår att se är om några nya funktioner tillkommer.

Sword Art Online Last Recollection släpps den 6 oktober till Playstation 4 och 5, Xbox One och Series X|S, samt till PC. För mer information hänvisar vi till dess officiella hemsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.