Lite ny info om Sword Art Online Last Recollection

Sword Art Online Last Recollection låter dig styra kompanjoner i en dyster berättelse.
Det ser dystert ut för Kirito och vänner i Last Recollection.

En ny trailer för Sword Art Online Last Recollection kom idag tillsammans med lite ny information från Bandai Namco angående spelets nyckelfunktioner. Inget djupt eller specifikt, utan snarare en fingervisning av vad vi kan förvänta oss av uppföljaren till Alicization Lycoris.

En av de nya funktionerna för strider är att du kommer kunna styra kompanjoners handlingar i strid till skillnad från att ställa in parametrar som de agerar efter. Säg åt dem att undvika inkommande attacker, attackera fienden eller använda en specialegenskap. I trailern ser det ut som att detta innefattar att du tar kontroll över dina gruppmedlemmar och förmodligen en viktig del i att göra synkroniserade anfall.

Läs mer om Sword Art Online Last Recollection på Bandai Namcos hemsida.

Vi får även en inblick i berättelsen som ser ut att på allvar gå i en dyster riktning – vilket skulle passa då spelet är baserat på War of the Underworld-berättelsen från animen. Hoppet återvänder när flera av Kiritos vänner blir begåvade med gudinnornas krafter. Fast om spelet är troget källmaterialet kommer Last Recollection säkerligen vara en episk berg och dalbana som pendlar genom hela känslospektrat.

Sword Art Online Last Recollection släpps den 6 oktober till Playstation 4 och 5, Xbox One och Series X|S, samt till PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.