Tales of Vesperia får en remaster!

För ett tag sedan viskades det om att en remaster till Tales of Vesperia var på gång. Under Microsofts presskonferens avslöjade dem att dessa rykten mycket väl stämde! Tales of Vesperia: Definitve Edition kommer att släppas under vintern 2018.

Tales of Vesperia släpptes exklusivt till Xbox 360 under 2008-2009, men det släpptes även en utgåva till PS3 med mängder av nytt material i form av utökad berättelse, flera spelbara karaktärer, attacker, kostymer osv. I remastern kommer allt detta material finnas med! Hurra!

Med tanke på hur tyst det har varit kring Tales of-serien under det senaste året är detta en positiv överraskning! Spelet kommer att släppas till PC, PS4, Xbox One och Nintendo Switch.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.