Taste of Power nedsatt till halva priset, pengar går till kampen mot COVID-19

Realtidsstrategispelet Taste of Power nedsatt till 80 spänn och för varje köp skänks 8 kronor till CEPI och deras kamp mot COVID-19.

OneOcean LLC, en indieutvecklare från Ukraina och skaparna bakom Taste of Power, ansluter nu till kampen mot COVID-19. Men som liten studio på tre personer behöver de hjälp från gamers. Därför rear de ut deras realtidsstrategispel Taste of Power den här veckan på Steam. Priset är halverat och 10% av intäkterna går till forskningsorganisationen CEPI och deras vaccinutveckling. Rean varar veckan ut, men donationerna till CEPI löper månaden ut.

Taste of Power

Taste of Power är ett realtidsstrategispel som utspelar sig i en alternativ medeltida värld. Tre stormakter strider om herraväldet, Europa, Mellanöstern och Kina, var och en med distinkta spelstilar. Använd artilleri för att vända ett slag eller tunnlar för att överraska fienden. Men förlita dig inte på numerärt överläge, för motståndaren kan väcka uppror innanför dina gränser.

Taste of Power finns ute nu på Steam.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.