Rockstar kompenserar för GTA Online problem

Rockstar lider med alla som spelat GTA Online under oktober månad. Det har inte gått att logga in, avatarer samt pengar har försvunnit och det har varit en otroligt buggig upplevelse för övrigt.

Nu har man lovat att alla som spelat under de första veckorna ska kompenseras med GTA pengar, närmare bestämt femhundratusen av Rockstars egna valuta. För att inte hela spelvärlden ska bli full av miljonärer så har man valt att dela upp utbetalningen till två separata tillfällen. Första utbetalning ska ske nu i veckan och nästa kommer att dröja en aning längre.

Vad säger ni, är detta en okej kompensation för problemen som varit eller ville ni hellre ha något annat?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.