Studion bakom Shovel Knight kommer med ny titel

För er som spelat Shovel Knight och dess expansioner, där vi fått leka med Specter Knight och Plague Knight, vet vilken standard Yacht Games håller med sina spel. Nu väntar en ny IP på horisonten och vi byter scenario mer än lovligt väl. Vi skrev tidigare om kommande Metroidvaniaspel som vi är nyfikna på och det här var ett av dem. Att inte alla spel varit metroidvanias har ju uppdagats med tiden, så vi får se om Cyber Shadow behåller samma fomula. Nu har vi äntligen fått lite mer information kring spelet via bl.a. en trailer. Som det ser ut får vi mer plattform och hack’n’slash än slingrande gångar och utforskande.

Se även: Roguelites och varför vi inte kan få nog av dem och Bloodstained: Curse of the Moon Recension

Med den 80-talsdoftande framtidscoola titeln Cyber Shadow får vi ett futuristiskt spel med anor från Ninja Gaiden och Shadow of the Ninja. Med pixelgrafik, tonvis av fiender, plattformande och en mängd olika förmågor till vårt förfogande kommer vi få en potentiellt glimrande titel från Yacht Games. Ta en titt på trailern här ovan och avgör själva!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.