Artikeln är ett betalt samarbete:
Tips på fem heta onlinespel

Nya onlinespel tillkommer i rasande takt. I dag finns det goda möjligheter att både spela rollspel gratis där du möter spelare över hela världen och att spela om pengar på diverse spelsajter. I denna artikel listar vi några av de mest populära alternativen inom båda områdena.

League of Angels 2

Efter framgångarna med League of Angels var det bara en tidsfråga innan uppföljaren skulle komma. League of Angels 2 är ett rollspel där du ska bilda en kraftfull allians av hjältar för att besegra mörkrets krafter. Bäst av allt är spelets fantastiska community. Här gäller det att kommunicera med riktiga spelare för att bilda det bästa laget.

Fortunes of Sparta

I det populära slotspelet Fortunes of Sparta, som finns på flera nytt casino 2018, får du smaka på hur livet var för det antika krigarfolket. Här gäller det att samla sköldar, spjut och hjälmar för att dra hem de stora vinsterna. Du kan också låsa upp extra kostnadsfria spelomgångar om du lyckas ta hem Spartan Streak-symbolen. Då hoppar en krigare fram med draget spjut och skriker ”This is Sparta!”.

Grand Fantasia

Grand Fantasia är ett läckert spel utvecklat av Aeria Games. Grafiken är utformad efter den klassiska animestilen och påminner en hel del om Gamecube-klassiker Zelda: Windwaker.

Precis som League of Angels 2 är detta ett MMORPG där tusentals spelare möts i en stor och spännande värld. Här ska du skapa både din karaktär och din egen side-kick (!) för att sedan möta alla möjliga monstren på jakt efter bättre prylar och vapen.

Revelation Online

Revelation Online är ett sprillans nytt MMORPG som ser ut att bli en enorm hit. Grafiken är läcker och den öppna världen din karaktär ska röra sig i är fantastiskt välgjord. Här måste du först välja vilken klass du vill tillhöra, hjälpa byinvånarna med några uppdrag och besegra ett gäng mindre farliga skurkar och monstren innan du beger dig ut på ett sagolikt äventyr.

Viking Runecraft

Om du hellre vill spela solo utan att behöva tävla mot alla andra spelare kan Viking Runecraft vara något för dig. I detta slotspel med vikingatema ska du gå upp i level och gå från att vara gesäll till att bli en gud. Detta gör du genom att samla på horn, vapen och snurra på lyckohjulet med olika symboler i fornnordisk skrift. Dessutom får du hjälp av alla de klassiska nordiska gudarna.

Ifall du någon gång ställer frågan: hur får man freespins?, så kan du läsa mer om hur olika spelsajter ger dig extra kostnadsfria omgångar här via länken.

Vilket spel passar dig bäst? Känner du för att utforska en magisk värld i spel som Grand Fantasia, eller vill du hellre besöka vikingarna och pröva lyckan tillsammans med gudar som Tor och Odin?

0 Delningar

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.