Michael Fassbender spelar huvudrollen i Assassin’s Creed-filmen

Prometheus-stjärnan Michael Fassbender är den som har fått huvudrollen i Ubisofts kommande Assassin’s Creed-film. Enligt Jean-Julien Baronnet så var Fassbender ”förstavalet” när de funderade på vem som skulle kunna axla rollen som hjälten bäst. Han kommer även att producera filmen. Just nu ryktas det om att filmen kommer att återspegla händelserna i den första delen i serien, vilket skulle innebära att den utspelar sig i Jerusalem på 1100-talet, men ingenting är säkert då filmen fortfarande inte har kommit så långt i utvecklingen. Är Fassbender ett ansikte som skulle passa Altaïr?

[youtube id=”iirmU1U0UC8″ width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.