Roccat tar gamingen till soffan med nya prylar

Tyskarna på hårdvaruföretaget Roccat satsar stenhårt på att ge alla gamers innovativa produkter som skall underlätta och förhoppningsvis göra gamingen ännu bättre.

Förra året visade Roccat upp en märklig prototyp på E3-mässan i Los Angeles. Produkten var ett trådlöst tangentbord med integrerad musmatta. Sedan dess har utvecklingen fortsatt och via nätforum har man tagit in mycket feedback från spelare över hela världen. Resultatet blev ett futuristisk tangentbord med det något underliga namnet Sova. Tanken är att användaren skall kunna sitta i soffan och ändå kunna spela sina favoritspel utan att kompromissa med kvaliteten på utrustningen. Sova kommer att släppas med ett lanseringspris på 149 USD, alltså ca 1200 svenska kronor.

thumb_830x490_gallery-nyth-blk-picture2-v1

Roccat Nyth

Samtidigt som Roccat släpper Sova lanserar man också en helt ny gamingmus som utvecklats med MMO-spel i tanken. Musen heter Nyth och det mest anmärkningsvärda med den nya musen är det lilla tangentbord som är placerat på dess ena sida med hela elva knappar. Alla knappar går givetvis att programmera som spelaren själv önskar. Knapparna kommer i en mängd olika utföranden och går att flytta runt som man vill.

Som om inte det vore nog så slänger utvecklarna också upp en mängd 3D-ritningar på andra knappar på sin hemsida. Vem som helst kan sedan ladda hem dem och skriva ut en ny uppsättning på valfri 3D-skrivare.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.