Final Fantasy XIV deltar i en Mardi Gras Parad!

Final Fantasy XIV fortsätter att visa sin underbara vänskapliga sida! Under årets upplaga av Sidney’s Gay and Lesbian Mardi Gras Parade samarbetade det omåttligt populära MMO-spelet med organisationen Sydney Gaymers och deltog i paraden med tre maffiga ballonger. Ballongerna föreställde en Moogle, en Cactuar och en Cherry Bomb. Häftigt!

Final Fantasy XIV är känt för att ha ett välkomnande Community så samarbetet är en rolig och positiv överraskning! Spana in bilderna från paraden! Kan vi hoppas att något liknande dyker upp på Stockholm Pride i framtiden?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.